Студенти-медики побували на екскурсії Вінницькою міською радою

Напередодні, 30 квітня, міська рада прийняла у своїх стінах талановитих студентів Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного. Про це повідомили у ВМР.

Молодь познайомилася, зокрема, з роботою департаменту охорони здоров’я та відділу молодіжної політики, Ситуаційного центру Муніципальної варти та «Цілодобової варти».

Екскурсія розпочалась з головної зали міської ради, де збирається на засідання виконком та відбуваються сесії, під час яких депутати приймають важливі рішення. Юнаки та юначки змогли на деякий час уявити себе на їхньому місці.

Корисним для майбутніх медиків стало і знайомство з роботою департаменту охорони здоров'я. Його директор Олександр Шиш розповів про перебіг та завдання медичної реформи. А також про чинну у місті мережу лікарських закладів, її структуру та основні характеристики.

У Ситуаційному центрі їм розповіли про новітні практики моніторингу ситуації у місті та оперативного реагування на виявлені факти порушень. А у Цілодобовій варті молодь дізналася, скільки зусиль докладає міська рада для забезпечення дієвої комунікації між вінничанами та надавачами комунальних послуг  заради миттєвого інформування та вжиття невідкладних заходів у разі пошкодження на мережах.

Крім того, студенти мали можливість із вуст фахівців дізнатися про діяльність структурних підрозділів міської ради та завдання, які вони виконують.

«Ми завжди раді ділитися своїми напрацюваннями, а також переймати кращі ідеї та пропозиції від молодіжного осередку. Отож, щиро вдячні всім, хто виявив інтерес і приємним спілкуванням зустрів студентів», – сказала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.



Переглядів: 304
Поширень: 0

Останні новини