Казах убив українця у Будапешті через сварку

Він отримав кілька ударів ножем і помер на місці.

1 травня 2024 року о 1:05 до Центру контролю за діяльністю Головного управління поліції Будапешта надійшло повідомлення про те, що у столиці Угорщини посварилися двоє чоловіків, один з них стікає кров'ю, повідомляє місцева газета 24.hu з посиланням на угорську поліцію.

За первинними даними в одному з районів місця 44-річний чоловік казахської національності після сварки та бійки завдав кілька ножових поранень 48-річному українцю. Чоловік отримав такі серйозні поранення, що помер на місці. Проти казаха порушили кримінальну справу за підозрою у вбивстві. Зловмисника поліцейські затримали на місці,його притягують до відповідальності.

За даними українського дипломатичного відомства, громадянина Казахстану, який є підозрюваним, уже було затримано, тривають слідчі дії. З родичами загиблого намагаються зв'язатися. Про це пише Фокус.

«Посольство встановлює зв'язок із родичами загиблого та перебуває на постійному контакті зі слідчими органами Угорщини», – заявили в МЗС України.

Відомо, що йдеться про громадянина України 1975 року народження. Представники дипломатичного відомства розповіли, що трагедія могла статися внаслідок сварки в гуртожитку для співробітників автотранспортної компанії, де і проживала жертва.



Переглядів: 296
Поширень: 0

Останні новини