У Вінниці обговорили проєкт Програми комплексного відновлення території: головні пріоритети

У середу, 1 травня, відбулась робоча нарада щодо проєкту Програми комплексного відновлення Вінницької міської територіальної громади. Цей документ присвячений розвитку безпечних, безбар’єрних та доступних умов, а також подальшому впровадженню Зеленого курсу в громаді.

До складу робочої групи увійшли заступники міського голови Сергій Матусяк, Галина Якубович, Ігор Откидач, представники виконавчих органів міської ради, представники Вінницької ОВА, громадських організацій та науковці.

Під час наради вони визначили ключовий вектор для подальших дій. Важливою частиною обговорення стали оперативні цілі, які будуть спрямовані на забезпечення швидкого та ефективного відновлення громади після викликів.

«Повномасштабна війна завдала непоправної шкоди кожній громаді України – людські втрати, знищення інфраструктури, серйозний вплив на довкілля. Тож зараз ми маємо зосередити свою увагу на подальших діях, щоб в майбутньому бути ще стійкішими як в екологічному векторі, так і продовжувати розвивати енергоефективність та безбар’єрність на всіх рівнях із застосуванням інноваційних рішень», – сказав голова робочої групи та заступник міського голови Сергій Матусяк.

Представники робочої групи також проаналізували сильні та слабкі сторони, можливості та ризики з якими стикається громада за допомогою методики SWOT-аналізу, щоб обрати найбільш оптимальні та працездатні рішення.

Джерело: ВМР



Переглядів: 518
Поширень: 0

Останні новини