У Вінниці Захисники та Захисниці з інвалідністю зможуть безкоштовно відвідувати басейн

У Вінниці розширюють перелік пільг для Захисників і Захисниць. Оборонці з інвалідністю внаслідок війни зможуть безоплатно відвідувати басейн Міської дитячо-юнацької спортивної школи №3. Відповідне рішення ухвалив виконком міської ради 9 травня. Це питання також розглянуть депутати на черговій сесії міськради.

Право на безоплатне відвідування басейну отримають люди з інвалідністю внаслідок війни, які брали безпосередню участь у бойових діях, починаючи з 2014 року, є членами Вінницької громади та перебувають на обліку в Єдиному муніципальному реєстрі осіб, які мають право на пільги, доплати та послуги та мають довідку від лікаря, що за станом здоров'я можна відвідувати басейн.

Захисники зможуть відвідувати басейн в МДЮСШ №3 за адресою: вул. Академіка Янгеля, 4.

«Департамент соціальної політики міської ради систематично розширює перелік пільг для Захисників і Захисниць. Цього разу надаємо право на безоплатне відвідування басейну. Це важливо для покращення фізичного стану наших Оборонців, соціальної адаптації та реабілітації людей з інвалідністю внаслідок війни. Вдячні нашим військовим за захист», – зазначила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Джерело: ВМР



Переглядів: 316
Поширень: 0

Останні новини