Танцювальний реп та інді-експерименти! Golubenko 19 травня здивує рідну Вінницю великим концертом

Його хіти розривають чарти, TikTok і звучать на концертах в унісон з повними залами!

Golubenko 19 травня чекає рідну Вінницю на великому сольному концерті!

Найгарячіша атмосфера, оновлена програма, нові пісні, прем’єри та улюблені хіти, які підкорили соцмережі та стали популярними: «Мила», «Знову», «Холодна весна», «Дотики», «Не шукай», «Сентиментальність», «Торкнись моїх губ», «Dym», «Тікай» та багато інших!

19 травня о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» будемо запалювати, танцювати і співати всі хіти разом.

— Купляй квиток, якщо хочеш провести вечір в мегакрутій атмосфері з мегакрутими треками! Ми обов’язково заспіваємо всі пісні, які ти і так добре знаєш! Чекаю саме на тебе! — запрошує Golubenko.

Golubenko — нове ім’я українського шоу-бізнесу, хітмейкер, співак, репер, звукопродюсер, звукоінженер та музичний виконавець, який сьогодні прославляє рідну Вінницю.

Щирий романтик своїми піснями закохує наче вперше!

Його творчість запам'ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати.

Пісні Golubenko набирають неймовірну кількість переглядів у всіх соцмережах, адже кожна з них передає всю сутність людських почуттів.

KALUSH, YAKTAK, Clonnex, SadSvit, SKYLERR, NICHKA, VERLOKA, Libenson, Tery, NASTEISHA, INSOMNIA — Golubenko записав чимало спільних треків з яскравими українськими виконавцями.

А у березні презентував свій перший повноформатний альбом «Мені потрібно дещо сказати». Платівка, до якої увійшло 9 треків, стала збіркою думок, які наповнюють тебе, коли ти бачиш ту саму, «свою» людину.

Саме коханню присвячені більшість треків Golubenko, адже це почуття є одним із двигунів у житті кожного з нас, щоб рухатися далі.

Також реліз є експериментом артиста з інді-музикою.

— Альбом «Мені потрібно дещо сказати» — це робота про те, про що сказати інколи буває важко — про справжні почуття. Я як музикант вирішив розповісти про все це у творчості, в музиці, а ви як слухачі можете знайти частинку себе у цих піснях. Це щоденник моїх почуттів і переживань, — говорить Golubenko. — Це інді-поп альбом, в якому всі треки зроблені у стилі, в якому я до цього працював досить рідко, але чомусь такий інструментал резонує мені найбільше з тим наповненням, яке я вирішив зробити. Вважаю, що цей альбом досить легкий за настроєм, але в той же час дуже різний.

Приходьте насолоджуватися новими і улюбленими хітами 19 травня о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» на великому концерті Golubenko у Вінниці.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки вас чекають у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».



Переглядів: 489
Поширень: 0

Останні новини