В рамках муніципальної програми «Сервіс по-вінницьки» для учнів професійно-технічних навчальних закладів міста, які готують фахівців для закладів ресторанного господарства, тривають тренінги, що мають на меті підвищити їх професійний рівень. Майстер-класи проводять кухарі, які мають міжнародні відзнаки.
12 травня в приміщені кафе «Прайм» було проведено майстер-клас по мистецтву бариста. Тонкощам культури приготування та подачі кавових напоїв навчав сертифікований технічний суддя національних конкурсів бариста Ігор Олексюк. За словами заступника директора департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Людмили Перової, такі тренінги сприяють підвищенню професійного рівня учнів поза учбовою програмою, адже є сподівання, що нові кадри залишаться працювати у Вінниці.
18 травня в приміщені кафе «Дайнер» відбудеться ще один майстер-клас. Його проведуть для працівників кухні закладів ресторанного господарства та учнів професійно-технічних закладів освіти міста. Тут навчатимуть приготуванню страв з нерибних продуктів моря, їх первинній обробці та приготуванню страв, які не входять до учбової програми.