Кандидата в президенти від Партії регіонів Михайла Добкіна облили зеленкою і обсипали борошном. За повідомленням "Громадське ТБ", акцію в Києві провели кілька десятків "афганців", автомайданівців та самооборона Майдану.

Добкіна «розмалювали» зеленкою і обсипали борошном

Михайло Добкін, який під час зимових боїв у Києві красувався у футболці з написом "Беркут", приїхав до студії каналу ICTV для участі у політичному шоу. Перед входом його вже чекали майданівські активісти. Поруч також стояло авто іншого кандидата в президента Олега Царьова. Після того, як його побили і вигнали з Миколаєва, на нардепа спіткала ще одна неприємність – машині активісти пробили шини і вже чекали Царьова «на чоловічу розмову», коли той вийде зі студії телеканалу.

Раніше луганські сепаратисти закидали Добкіна яйцями і презервативами, а у Кривому Розі місцеві активісти організували зустріч Михайла Добкіна, закидавши його автомобіль яйцями, петардами і тією ж зеленкою. До речі, у рідному Добкіну Харкові зеленкою полюбляли обливати політиків, коли він ще був у губернаторському кріслі.



Переглядів: 4444
Поширень: 0