Співає, смачно готує та жартує. Мінестроне, буйабес, смажені гливи й «небриті і не голені олені». Фронтмен гурту «ТІК» годує українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на телеканалі ICTV.
В такий спосіб вінничанин Віктор Бронюк підіймає настрій глядачам зранку та ділиться кулінарними секретами приготування страв та власними рецептами.
У першому випуску Віктор Бронюк готує на перше - пісний борщ, на друге - курячі супер-стегна, на третє - картопляні оладки із залишків пюре. А також розповість про користь капусти і не тільки.
Для приготування пісного борщу від Віктора Бронюка знадобиться:
- Капуста 1 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Буряк – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Квасоля – 1 банка
- Томатний соус – 300 гр
- Сметана
- Сіль
- Чорний перець
Курячі стегенця в маринаді
- Стегенця – 10 шт.
- Часник – 4 зубчики
- Сіль
- Перець чорний
- Мука
Картопляні оладки
- Картопляне пюре – 400 г
- Борошно пшеничне – 200 г
- Яйця курячі – 2 шт
- Сіль
- Перець чорний