Фронтмен гурту «ТІК» продовжує годувати українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на телеканалі ICTV.
В такий спосіб вінничанин Віктор Бронюк підіймає настрій глядачам зранку та ділиться кулінарними секретами приготування страв та власними рецептами.
У черговому випуску Віктор Бронюк готує на перше грибну юшку, на друге - печеня зі свинячими реберцями, а на третє - фаршмак. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні.
Для приготування тушкованої картоплі (печені) з реберцями, вам знадобиться:
- Ребра свинячі 400 г
- Картопля 1 кг
- Морква 1 шт
- Цибуля 1 шт
- Сіль
- Перець чорний
Грибна юшка
- Сухі гриби 200 г
- Морква 1 шт
- Цибуля 1 шт
- Макаронні вироби 200 г
- Сіль
- Перець чорний
- Часник
Форшмак
- Філе оселедця 2 шт
- Сир фета 100 г
- Цибуля 1 шт
- Сіль
- Перець чорний