"Перше, друге та компот": смачні рецепти від Віктора Бронюка

Фронтмен гурту «ТІК» продовжує годувати українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на  телеканалі ICTV.

В такий спосіб вінничанин Віктор Бронюк підіймає настрій глядачам зранку та ділиться кулінарними секретами приготування страв та власними рецептами.

У черговому випуску Віктор Бронюк готує на перше грибну юшку, на друге - печеня зі свинячими реберцями, а на третє - фаршмак. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні.

Для приготування тушкованої картоплі (печені) з реберцями, вам знадобиться:

  1. Ребра свинячі 400 г
  2. Картопля 1 кг
  3. Морква 1 шт
  4. Цибуля 1 шт
  5. Сіль
  6. Перець чорний

Грибна юшка

  1. Сухі гриби 200 г
  2. Морква 1 шт
  3. Цибуля 1 шт
  4. Макаронні вироби 200 г
  5. Сіль
  6. Перець чорний
  7. Часник

Форшмак

  1. Філе оселедця 2 шт
  2. Сир фета 100 г
  3. Цибуля 1 шт
  4. Сіль
  5. Перець чорний


Переглядів: 4064
Поширень: 0