Фронтмен гурту «ТІК» продовжує годувати українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на телеканалі ICTV.
У черговому випуску Віктор Бронюк готує на перше суп-пюре з сочевицею, на друге - печені ребра, а на третє - піцу з крабовими паличками.
Якщо Ви захочете приготувати зазначені страви, вам знадобляться:
Суп-пюре з сочевиці:
- Сочевиця 300 г
- Морква 1 шт
- Цибуля 1 шт
- Корінь селери 1/3 шт
- Пармезан 100 г
- Сіль, перець
- Зелень
Реберця у пиві:
- Ребра свинячі 700 г
- Пиво темне 0,5 л
- Часник 4-5 зуб.
- Сіль, перець
Лаваш (піца) з крабовими паличками
- Лаваш 1 шт.
- Крабові палички 250 г.
- Плавлений сирок 180 г
- Кріп 50 г
- Часник 2 зуб.
- Яйця 2 шт
- Борошно пшеничне 3-4 ст.л.
А щоб дізнатися, як саме готуються страви, дивіться у відео: