"Перше, друге та компот": салат з авокадо, плов та зелений борщ  від Бронюка

В цьому випуску Віктор Бронюк приготує на перше - зелений борщ, на друге - плов, а на третє - салат з авокадо і крабовими паличками. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні. Дивіться це все у 6 випуску кулінарного шоу на ICTV "Перше, друге та компот".

Якщо Ви захочете приготувати зазначені страви, вам знадобляться:

Зелений борщ

  1. Картопля  шт..
  2. Морква 1 шт.
  3. Цибуля 1 шт.
  4. Сметана 2 ст.л.
  5. Варені яйця 2 шт
  6. Консервована квасоля 300 г
  7. Щавель 300 г
  8. Сіль, перець
  9. Зелень

Плов з бараниною

  1. Баранина 300 г
  2. Цибуля 1 шт.
  3. Морква 1 шт.
  4. Часник 5 зуб.
  5. Рис довго зернистий 1 склянка
  6. Вода 3 склянки
  7. Родзинки 50 г
  8. Спеції до плову 1 ч.л.
  9. Сіль, перець

Салат з авокадо та крабовими паличками

  1. Авокадо 1 шт.
  2. Твердий сир 200 г
  3. Болгарський перець 1 шт.
  4. Груша 1 шт
  5. Огірок 1 шт.
  6. Крабові палички 250 г.
  7. Сметана 3 ст.л.
  8. Сіль, перець


Переглядів: 3520
Поширень: 1