В цьому випуску Віктор Бронюк приготує на перше - зелений борщ, на друге - плов, а на третє - салат з авокадо і крабовими паличками. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні. Дивіться це все у 6 випуску кулінарного шоу на ICTV "Перше, друге та компот".
Якщо Ви захочете приготувати зазначені страви, вам знадобляться:
Зелений борщ
- Картопля шт..
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Варені яйця 2 шт
- Консервована квасоля 300 г
- Щавель 300 г
- Сіль, перець
- Зелень
Плов з бараниною
- Баранина 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Рис довго зернистий 1 склянка
- Вода 3 склянки
- Родзинки 50 г
- Спеції до плову 1 ч.л.
- Сіль, перець
Салат з авокадо та крабовими паличками
- Авокадо 1 шт.
- Твердий сир 200 г
- Болгарський перець 1 шт.
- Груша 1 шт
- Огірок 1 шт.
- Крабові палички 250 г.
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль, перець