Вінницький «Good Bread» номінується на звання «Найкраща кафе-пекарня». Це інклюзивний заклад, де «добрі» люди випікають «добрий» хліб. Його працівники – молоді вінничани з ментальною інвалідністю.
Днями команда вінницьких пекарів потрапила до списку фіналістів престижної ресторанної премії «Сіль». Це національна премія, яка визначає найкращий ресторан у номінації «Відкриття року».
Заклади-фіналісти боротимуться за головний приз – «Мідну сковорідку». Її вручать вже восени 2020 року. Загалом до відбору ввійшли 160 закладів із 20 міст України.
Серед претендентів на перемогу категорії «Найкраща кафе-пекарня», заклади Києва, Львова та Одеси.
Національна ресторанна премія СІЛЬ заснована у 2013 році та є головною щорічною подією для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів, які активно стежать за розвитком ресторанного бізнесу в Україні.