В цьому випуску Віктор Бронюк приготує на перше - суп мінестроне, на друге - печену качку з яблуками, а на третє - бутерброди з ікрою мойви. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні. Дивіться це все у кулінарному шоу на ICTV "Перше, друге та компот".
Для приготування страв Вам знадобиться:
Качка з яблуками:
- Качка 1 шт.
- Яблука 5-6 шт.
- Сіль, перець
Міністроне з мітболами
- Куряче філе 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква ½ шт.
- Картопля 3 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Броколі 300 г
- Пармезан 50 г
- Зелений горошок 80 г
- Сіль, перець
Бутерброди з ікрою мойви
- Темний хліб 200 г
- Ікра мойви 50 г
- Огірок свіжий 1 шт
- Гірчиця французька 1 ч.л.
- Зелень