Гамбургер – це класика, яку обожнюють всі. Ця смачна страва завжди виходить дуже смачною, коли готується вдома. Ми пропонуємо вам простий рецепт "Класичного гамбургера", який точно сподобається вам та вашій родині.
Інгредієнти:
- 500 г яловичини (фарш)
- 4 булочки для гамбургерів
- 4 скибочки сиру (чедер або інший на свій смак)
- 1 велика цибулина
- 1 томат
- 4 листочки салату
- Кетчуп
- Майонез
- Сіль та перець на свій смак
- Олія для обсмаження
Приготування котлет:
- Фарш розділіть на 4 рівних частини і утворіть з них плоскі котлети діаметром близько 10-12 см.
- Посоліть та поперчіть кожну сторону котлети.
- Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.
- Обсмажуйте котлети близько 3-4 хвилини з кожного боку до утворення золотистої скоринки та досягнення бажаної ступені прожарки (наприклад, medium rare, medium або well done, залежно від вашого смаку).
Приготування:
- Помийте салат, наріжте цибулю тонкими кільцями та томат - тонкими кружочками.
- Половини булочок підсмажте на сковороді, або у духовці до легкого золотистого кольору.
- Покладіть на нижню частину булочки лист салату, потім котлету, на яку можна покласти скибку сиру - сир розтане від тепла котлети.
- Покладіть кілька кілець цибулі та кілька шматочків томату.
- Полийте кетчупом та майонезом за смаком.
- Закрийте булочкою і все готово!
Цей рецепт гамбургера дуже простий у приготуванні та забезпечує насичений смак. Спробуйте цю класичну страву вдома і насолоджуйтеся найсмачнішим гамбургером, який ви коли-небудь їли!