McDonald's змінює рецепт бургерів: вони мають стати більш соковитими

Як саме McDonald's змінить рецепт бургерів, дізналося видання The Wall Street Journal.

Про плани McDonald's внести зміни до рецепту бургерів стало відомо ще в квітні 2023 року. У компанії повідомили, що рецепт змінять для «Біг-маку», класичного та подвійного чизбургерів, гамбургера та бургера McDouble.

Оновлений рецепт уже тестували на ринках Австралії, Канади й Бельгії, де він отримав схвальні відгуки, кажуть у мережі. Тому до початку 2024 року бургери за оновленим рецептом запустять у США.

Як саме зміняться бургери

  • Замість восьми булочок одночасно готуватимуть шість. Це потрібно для того, щоб механізм приготування менше їх стискав, і вони виходили більш соковитими.
  • Булочки будуть нарізати скибочками з більш товстим дном, щоб зберегти їх теплими.
  • Цибулю для бургерів регідратуватимуть (підживлюватимуть, наповнюватимуть водою) після покупки, щоб також надати більше соковитості.
  • У «Бік-Маки» додадуть більше соусу.
  • Сир будуть швидше діставати з холодильників, щоб він краще плавився під час приготування.
  • Салат і солоні огірки будуть зберігати в менших контейнерах: якщо посуд оновлювати частіше, то інгредієнти будуть свіжіші.
  • Булочки будуть посипати насінням кунжуту «більш хаотично», щоб надати їм більш домашнього вигляду.

Ціни на бургери не зміняться, повідомив представник McDonald's виданню CNBC.


Переглядів: 918
Поширень: 0