На Вінниччині виробили 340 тисяч тонн цукру з нового врожаю

На Вінниччині триває сезон цукроваріння. Станом на грудень в області виготовили понад триста тисяч тонн цукру. 

Про це повідомив начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов у інтерв'ю виданню "Укрінформ". 

На Вінниччині закінчили збір буряків, всього заготували понад 2,5 млн тонн цукросировини. Наразі працюють всі п'ять цукрових заводів області. Вироблено понад 340 тис. тонн цукру.

Борзов також зазначив, що попри все регіон утримує лідерські позиції в державі за обсягами виробництва продукції тваринництва. З реалізації сільськогосподарських тварин на забій Вінниччина на першому місці, а з виробництва молока – на третьому.

"А загалом гострою залишається проблема налагодження шляхів збуту сільськогосподарської продукції. Ви ж бачите, які проблеми тепер на наших західних кордонах. Це окрім тих проблем із логістикою, які улаштували нам росіяни", - додав начальник ОВА. 



Переглядів: 604
Поширень: 0