У 23 громадах Вінниччини висаджують трояндові Алеї Слави на честь полеглих Захисників

На честь загиблих Героїв нинішньої війни трояндові Алеї Слави висаджують у 36 громадах та старостинських округах дев’яти регіонів України. Загальна кількість саджанців квітів – 10 362. про це пише Пресслужба Вінницької облради.

Ініціативу з висадки троянд реалізовує Фонд громади «Подільська громада» за підтримки виробника саджанців троянд та плодових дерев компанії «Decoplant».

На Вінниччині саджанці троянд отримали 23 громади: Козятинська, Бершадська, Томашпільська, Турбівська, Муровано-Куриловецька, Гайсинська, Ободівська, Брацлавська, Самгородоцька, Вороновицька, Чечельницька, Жмеринська, Ольгопільська, Калинівська, Сутисківська, Гніванська, Липовецька, Ямпільська, Городківська, Лука-Мелешківська, Хмільницька, Немирівська та Вінницька.

Зокрема, Вороновицька громада в рамках акції «Троянди особливого (при)значення» висадила 800 саджанців троянд. Квіти висаджені на території меморіалу загиблим воїнам, шкільних та дошкільних закладів освіти, старостинських округів.

Зараз Фонд громади «Подільська громада» проводить другий етап акції, яка має назву «Квітни. Допомогай. Перемагай». Видача саджанців здійснюється за умови участі у зборі пластикових кришечок від напоїв – виручені кошти від переробки будуть спрямовані на потреби ЗСУ.



Переглядів: 831
Поширень: 0