На Вінниччині виявили наркодилера, який хотів розповсюдити 7 кг психотропів (відео)

У Могилів-Подільському районі виявили чоловіка, який придбав психотропну речовину Альфа PVP в особливо великих розмірах з метою подальшого збуту. Наразі слідчі повідомили йому про підозру. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Отримали оперативну інформацію працівники Управління боротьби з наркозлочинністю. Правоохоронці з'ясували, що чоловік отримав «товар» каналами поштового зв'язку, а також те, що він зберігає його у себе вдома.

"12 травня правоохоронці затримали правопорушника у процесуальному порядку. За місцем проживання чоловіка вилучили 7 кілограмів Альфа PVP та направили на експертизу. Загальна роздрібна вартість вилученої психотропної речовини за цінами чорного ринку становить понад 3 000 000 грн", - зазначено у повідомленні. 

Він підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, предметом яких були психотропні речовини в особливо великих розмірах). Санкція статті передбачає покарання до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські встановлюють канал постачання психотропу, а також осіб, причетних до даного правопорушення.



Переглядів: 605
Поширень: 0