Всесвітній день пульмонолога: красиві привітання зі святом

Сьогодні, 17 травня, в Україні та світі відзначають професійне свято - День пульмонолога. Представники даної професії проводять діагностику та лікування органів дихальних шляхів. Команда видання Myvin зібрала для вас найкращі привітання в прозі та віршах українською мовою, аби ви мали змогу подякувати та привітати ваших знайомих та близьких з їх професійним святом.

Привітання з Днем пульмонолога в прозі

Вітаємо Вас з професійним святом. Ваша професія – це щоденна праця, що несе добро, турботу і світло, що дозволяє людям знову ставати здоровими. Бажаємо Вам досягнення значних результатів у медицині, успіху, доброзичливих пацієнтів, бадьорості та оптимізму. З Днем пульмонолога!

***

Вітаю з Днем пульмонолога! Ваша професія рятує людям життя, тому бажаю, щоб доля щедро нагородила вас люблячою сім’єю, вірними друзями, дружнім колективом. Нехай турбота, яку ви даруєте людям, повернеться до вас подвійно. Нехай цілі будуть реалізовані, в душі буде гармонія і радість!

***

Те, що Ви робите для людей, неможливо переоцінити. Тому що Ви допомагаєте людям жити повноцінним життям і дуже часто просто рятуєте життя! Вітаю Вас з Днем пульмонолога і бажаю величезних успіхів у вашій благородній і такій необхідній праці. Бажаю вам поваги і любові колег і пацієнтів, довгих і щасливих років життя, міцного здоров’я, душевного тепла і любові!

***

Непросто підібрати слова, щоб оцінити те, що ви робите для людства щодня, протягом багатьох років, але в ваше свято, це зобов’язаний зробити кожен! Бажаю вам більше відпочинку і спокою, сили і витримки, любові і достатку, гарного настрою і, звичайно ж, здоров’я! З Днем пульмонолога! Низький вам уклін!

***
Дозвольте привітати Вас з Вашим професійним святом, Днем пульмонолога! Ми хочемо побажати Вам здоров’я міцного, як чисті легені, нехай хвороби і прикрощі обходять вас стороною. Не забувайте щодня приймати дозу вітамінів у вигляді позитивних емоцій і щирого сміху. Адже кому, як не Вам, відомо-наскільки корисний для організму позитив в чистому вигляді. Любові Вам, щастя і сімейного благополуччя!

Привітання з Днем пульмонолога в віршах

Пишаємося ми пульмонологами,
І в це свято ми сказати хочемо всім,
Що навіть важко висловити словами,
Наскільки всі ми вдячні їм.

***

Бажаю в День пульмонолога Вам добра,
Щоб завжди багато було навколо тепла,
І щоб ви з роками здоров’я лише набували,
А пацієнти за одужання щиро дякували!

***

Пульмонологи! Зі святом вас!
Давайте не будемо сипати вишуканістю фраз,
А просто скажемо – дуже важлива ваша робота,
Потрібна всім нам ваша турбота!

Тому, бажати хочу, щоб все було в порядку,
Повного одужання в кожному випадку,
І щоб грошово відгукувався будь-який успіх,
І тільки любов, визнання і повага від усіх!

Джерело: Апостроф, vitannya.in.ua.



Переглядів: 721
Поширень: 0