Всесвітній день сімейного лікаря: красиві варіанти привітань

Сьогодні, 19 травня, в Україні та світі відзначають День сімейного лікаря. Свято було започатковане 2010 року Всесвітньою радою сімейних лікарів WONCA. Метою свята є вшанування ролі сімейних лікарів у медичних системах різних країн, а також вшанувати їх важливий внесок в охорону здоров’я населення.

Привітання з Всесвітнім днем сімейного лікаря в прозі

З днем сімейного лікаря від щирого серця вітаю! Бажаю не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами та приємними спогадами, розумінням та вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі та гарного настрою!

***

Дорогі сімейні лікарі! Вітаємо вас з професійним святом! Ваша відданість і турбота про здоров'я кожного пацієнта заслуговують на безмежну вдячність і повагу. Ви – справжні герої, які щодня стоять на варті нашого добробуту. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, невичерпної енергії та нових професійних досягнень. Нехай ваша праця приносить радість та задоволення!

***

Дорогі лікарі! З нагоди Дня сімейного лікаря прийміть наші найщиріші вітання та подяку за вашу нелегку, але надзвичайно важливу працю. Ви – справжні ангели-охоронці, які стоять на захисті нашого здоров'я. Бажаємо вам натхнення, сил, щастя та добробуту. Нехай ваша професійна діяльність буде наповнена радістю, вдячністю пацієнтів та новими досягненнями!

***

Шановні сімейні лікарі! Вітаємо вас з професійним святом! Ваша щоденна робота – це справжній подвиг, який заслуговує на найвищу оцінку. Ви допомагаєте нам зберігати здоров'я та добробут, дбаєте про кожного з нас. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях та вдячних пацієнтів. Нехай ваша праця буде високо цінованою та приносить вам радість!

Привітання з Всесвітнім днем сімейного лікаря в віршах

В день сімейних лікарів
вітаю наших докторів!
Бо надважка робота в вас –
Життя рятуєте повсякчас.
Бажаю вам на кожен день утіхи
нехай мине підступне лихо.
Хай радість кожен день дарує,
а ангелик хай вас пильнує!

***

Шановні сімейні лікарі!
Щастя бажаємо вашому будинку!
Хай зорі і місяць, і сонце
Щедро освітлюють ваше віконце.
Хай до вас буде доля ласкавою,
Зло хай минає, добро хай прибуде.
Всім вам у любові та здоров'ї прожити,
Добра і достатку багато нажити.

***

У вас не тільки є харизма.
Знавець всього ви організму.
До вас ходжу не тільки я
Вас знає вся наша сім'я!
Як лікар ви - профі, вищий клас,
Вітаємо зі святом! Ми любимо вас!

***

Хронічного здоров'я,
Рецидивуючого щастя,
Гіпертонічної зарплати,
Вагітного гаманця!
Щоб вас любили старі та малі!
Зі святим вас, сімейні лакарі!

Джерело: maximum.fm, rivne.media, liza.ua.



Переглядів: 8174
Поширень: 0