Якісна військова форма та берці в Україні: як обрати та де придбати

РЕКЛАМА

Сьогодні, як ніколи, в Україні гостро стоїть питання пошуку та покупки якісної військової форми та спорядження. Від початку повномасштабної війни покупка якісної форми стала актуальною не лише для військових, але й для волонтерів, медиків та цивільного населення, яке прагне допомогти Оборонцям. 

Як обрати якісний тактичний одяг

Военная форма відрізняється своєю якістю та функціональністю. Особливий крій, міцність та надійність матеріалів забезпечують підвищений захист в умовах бойових дій, а також інших екстремальних ситуацій. Такий одяг підійде для військових, представників силових структур, рятувальників, мисливців, рибалок, волонтерів та військових медиків. 

На що слід звернути увагу при виборі військової форми: 

  • Сезон. Як і будь-які речі, військову форму слід обирати згідно сезону, адже літня форма виготовляється із легких, але при цьому міцних матеріалів, які запобігатимуть перегріву. Зимова форма має утеплення сучасними наповнювачами, які забезпечують комфорт навіть за дуже низьких температур. Щодо демісезонного одягу, то основна його задача захистити від сильного вітру та запобігти потраплянню вологи.

  • Необхідна комплектація форми. Традиційно вона складається з штанів (або напівкомбінезона ) та куртки на блискавці (з капюшоном або без нього).

  • Забарвлення (залежить від місцевості та сезону).

Як обрати надійні берці

Берці - це спеціалізоване взуття, яке забезпечує підвищений захист, є міцнішим, має високу зносостійкість та забезпечує комфорт  під час тривалих переходів та виконання бойових завдань. Великий вибір якісних та надійних берців представлений в каталозі воєнторгу Кросівка, який можна переглянути перейшовши за посиланням https://krossovka.com.ua/obuv/bercy/

Під час вибору берців необхідно звернути увагу на: 

  • Матеріали. Моделі, представлені у воєнторзі Кросівка виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та стійкість до зносу навіть в екстремальних умовах бойових дій.

  • Підошва. Важливо щоб підошва була з хорошою амортизацією. Це дозволить пересуватись з комфортом навіть по нерівних поверхнях на довгі дистанції.

  • Водостійке покриття;

  • Ефективна терморегуляція.

Чому обирають воєнторг "КРОСІВКА"

У воєнторгу КРОСІВКА представлено широкий асортимент берців та військової форми, яка відповідає найвищим стандартам якості та надійності, що є вкрай необхідним в умовах повномасштабної війни в Україні. Весь товар можна переглянути на сайті, але якщо залишаться запитання, професійні менеджери завжди нададуть детальну консультацію та допоможуть визначитись з вибором необхідного товару. Доставка здійснюється «Новою Поштою» по всій Україні, а також можливий обмін та повернення товару.


Переглядів: 573
Поширень: 0