Корисні поради для гравців у Суперлото

Реклама

Виграш у лотереї – результат, який важко передбачити чи гарантувати. Особливо це стосується таких великих ігор, як Супер Лото, де джекпот сьогодні становить майже 23 млн грн. У такому випадку гравцям достатньо вгадати лише шість номерів у комбінаціях для того, аби помітно змінити своє життя.

Насправді, граючи на https://unl.ua/uk/games/superloto у Суперлото деякі, особливо ті гравці, що не мають великого досвіду у лотереї, можуть несвідомо шкодити своєму результату і ускладнювати гру. Ми зібрали практичні та корисні поради, а також перелік найбільш поширених помилок, уникнувши яких, ви зможете підвищити свої шанси на виграш: якщо не джекпоту, то крупного грошового призу.

Корисні поради для виграшу у Супер Лото

Усі досвідчені гравці, а також експерти, що створюють лотереї, погоджуються з тим, що ви можете збільшити свої шанси на перемогу. І зробити це доволі просто. Керуйтеся такими корисними рекомендаціями:

  1. Ретельно вивчіть усі правила гри. Якщо обираєте для себе Суперлото, подивіться на історію ігор: усі опції та можливості.
  2. Не ігноруйте системну гру. Це головна фішка та перевага Суперлото, яка дозволяє під час одного розіграшу закреслювати на полі не 6, а більше номерів. Це може в кілька разів збільшити ваші шанси на виграш джекпоту. І, звісно, не потрібно забувати, що опція системної гри збільшує вартість лотерейного білету. Якщо він у стандартному варіанті коштує 30 грн, то граючи, наприклад на 7 номерів, вартість ігрового бланку зростає до 210 грн.
  3. Купляйте кілька лотерейних білетів. Вони коштують не так дорого, а сама компанія не ставить ніяких обмежень для гравців. Обираючи 3-5 лотерейних білетів замість одного, ви можете випробовувати під час одного розіграшу кілька різних стратегій.
  4. Якщо граєте кількома лотерейними білетами, обирайте швидкий автоматизований вибір. Номери, які будуть згенеровані випадково, зазвичай унікальніші за класичні комбінації. А це дозволить зменшити шанси на розділення джекпоту.

Найпоширеніші помилки гравців у Суперлото

Важко перерахувати усі помилки, яких пропускаються гравці у лотереї. Однак є кілька найбільш поширених стратегій, які можуть нашкодити та помітно знизити ваші шанси на перемогу:

  1. Покладання лише на щасливі числа. Якщо ви обираєте грати своїми щасливими числами, переконайтесь, що вони дійсно є вашими, а не нав’язаними. Оскільки в більшості випадків гравці вибирають доволі стандартні номери, такі як, наприклад 7 (яке у багатьох асоціюється з везінням) чи 13 (популярне серед гравців, які люблять саботувати звичні в нашій культурі значення чисел). Також нерідко щасливими номерами у гравців стають календарні дні. І тут є велике обмеження – оскільки в місяці може бути максимум 31 день. У той час як на ігровому полі Суперлото присутні 52 номери, які ви можете закреслювати. Тож ви таким чином позбавляєте себе майже половини ігрового поля.
  2. Віра в передбачення. Якщо ви хочете отримати пораду для натхнення перед тим, як заповнювати ігрове поле, то можна скористатися рекомендаціями астрологів чи екстрасенсів. Однак на 100% довіряти їм точно не варто. Ефективнішою у такому разі буде гра на основі вивчення стратегії інших переможців, статистики попередніх ігор тощо.

CFl0LCmE_oSD3hOyTf03M4-jbeg7SoVK46SCmWg4_pZ8NbzcQrR70dN12AewdU0rMleVKavzQhbp8zd3Hs5xvXu0dozR9pM9aeXxulwXfEubht29TTyXww9PCCuv5KjSOXg-Zo5hH3N1oanTcLGmfZY

І ще одна помилка, яка, хоч і не впливає на результат, проте помітно погіршує настрій та емоції від гри – концентрація виключно на тому, аби зірвати джекпот. Намагайтеся знайти іншу мотивацію. Гра має в першу чергу приносити вам задоволення від самого процесу, аби не викликати серйозних емоційних гойдалок у випадку, коли вам не вдасться виграти.


Переглядів: 520
Поширень: 0