У Вінниці 19-річний хлопець пограбував чоловіка на Центральному ринку: вирок суду

У Вінниці 3 грудня 2022 року стався злочин на Центральному ринку. За інформацією правоохоронців, 19-річний злочинець, маючи непогашену судимість, повторно скоїв правопорушення та пограбував мешканця Вінницької територіальної громади.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

Досудове розслідування встановило, що грабіжник на місцевому ринку вирвав з рук потерпілого мобільний телефон і втік. За інформацією, наданою раніше у Відділі комунікації поліції, ідентифікувати та знайти грабіжника вдалось за допомогою камер спостереження та опису потерпілого.

"Потерпілий надав поліцейським опис свого нападника. Також момент його втечі після вчинення злочину зафіксували камери спостереження, встановленні в приміщенні. Це дало змогу правоохоронцям ідентифікувати особу грабіжника", - розповів керівник Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб

Оперативники відділу поліції № 1 Вінницького райуправління за допомогою камер відеоспостереження ідентифікували злочинця і затримали його на одній з вулиць обласного центру. Правоохоронці також з'ясували, що обвинувачений під час скоєння злочину відбував умовне покарання за нанесення тілесних ушкоджень.

На підставі зібраних слідством доказів, Вінницький міський суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж), і призначив йому покарання у вигляді 8 років та 1 місяця позбавлення волі.



Переглядів: 415
Поширень: 1