Серія ДТП з потерпілими на Вінниччині: що відомо про збитого пішохода на вулиці Київська

Вчора, 29 травня, на вул. Київська у м. Вінниця сталася аварія. За попередніми даними слідства, 22-річний водій автомобіля Skoda збив жінку-пішохода, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переході на червоне світло. В результаті ДТП 36-річна місцева жителька отримала травми і була госпіталізована. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Водія перевірили на алкогольне сп'яніння, він тверезий. Автомобіль було поміщено на арештмайданчик.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Цього ж дня сталася ще одна ДТП поблизу с. Зарічне Тульчинської територіальної громади. За попередньою інформацією, водійка автомобіля Chevrolet виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з вантажним автомобілем ЗІЛ-130, який рухався назустріч. В результаті зіткнення вантажівка перекинулася, а 47-річний пасажир вантажного автомобіля загинув на місці події.

Обидва автомобілі було поміщено на арештмайданчик. Водії були перевірені на алкогольне сп'яніння, вони тверезі.

За цим фактом розпочато провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 567
Поширень: 0