У Вінниці для дітей загиблих Захисників і Захисниць України організували спортивний захід

Нещодавно, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей на стадіоні Вінницького центрального парку імені Леонтовича для дітей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України провели фізкультурно-спортивний захід, сповнений безлічі яскравих емоцій, сміху та незабутні вражень. Організували дійство комітет по фізичній культурі та спорту ВМР спільно з департаментом соціальної політики ВМР. Партнерами заходу стали ТатоHub.Вінниця та мережа дитячих розважальних центрів «Країна Мрій».

Для хлопців та дівчат підготували різноманітні спортивні локації, де кожен міг спробувати себе у різних видах спорту, а також позмагатися та взяти участь у веселих конкурсах.

для юнака Андрія проводять майстерклас з боксу Для юнака Андрія проводять майстерклас з боксу

Захід був спрямовний не лише на спортивну підготовку, а й на підтримку та турботу. Організатори подбали, щоб кожна дитина відчула себе особливою та важливою, а також мала можливість знайти нових друзів і відчути радість від активного відпочинку.

діти грають у шахи/шашки Діти грають у шахи/шашки

Голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський зазначив, що в перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Він підкреслив, що діти – це майбутнє нашої держави.

«Цей день став символом єдності, підтримки та любові до дітей, які пережили втрату. Важливо, щоб такі заходи проводились і надалі, адже вони допомагають дітям відчувати себе частиною великої родини», – каже Сергій Краєвський.

Сергій Краєвський Сергій Краєвський

В межах заходу письменниця, поетеса та членкиня спілки журналістів України Олена Добровольська подарувала хлопчикам та дівчаткам авторську книжку-розмальовку «Планета без сміття».

На кожній спортивній локації на дітвору чекали тренери вищої категорії спортивних шкіл міста та провели для них захопливі майстеркласи з боксу, шахів, шашок, волейболу, баскетболу, бадмінтону, хокею на траві, самбо та ін.

 шоу від анаматорів з Країни Мрій Хімічне шоу від анаматорів з Країни Мрій

Окрім спортивних розваг, на заході дітей розважали аніматори, які створили атмосферу свята, залучаючи присутніх до активних ігор та розваг. Також вони організували хімічне шоу, чим неабияк потішили малечу.

учасники заходу Учасники заходу та аніматори

«Мені дуже сподобалось свято! Я вперше спробував грати у баскетбол і це було так цікаво! Дякую всім, хто організував це для нас», – поділився своїми враженнями 10-річний Микола.

Матусі також висловили свою вдячність за організацію свята: «Це велика підтримка для наших дітей. Вони відчувають, що про них пам'ятають і дбають. Дуже дякую організаторам за таку увагу та турботу», – зазначила Вікторія, мама двох синочків.

Невід'ємною частиною дійства стали солодкі подаруночки, які чекали на кожного учасника.

Джерело: ВМР



Переглядів: 565
Поширень: 0