На Вінниччині вночі перекинувся мікроавтобус, який перевозив дітей: подробиці

Сьогодні вночі, близько 00:40 ночі поблизу села Кунка, Гайсинського району перекинувся мікроавтобус, в якому перебували діти. В результаті ДТП госпіталізували неповнолітнього хлопця, іншим після надання медичної допомоги дозволили повернутися додому. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередніми даними, 46-річний водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який здійснював нерегулярні пасажирські перевезення, не впорався з керуванням, що призвело до перекидання транспортного засобу. У салоні знаходилося 17 дітей віком від 7 до 17 років та 5 дорослих. Група поверталася з екскурсії.

За медичною допомогою звернулися 7 пасажирів, з яких 5 – підлітки віком 16 та 17 років, один з них був госпіталізований. Іншим учасникам аварії надали медичну допомогу та відпустили додому.

Водій пройшов тест на алкоголь, який показав, що він тверезий. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Це правопорушення карається обмеженням волі до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.



Переглядів: 629
Поширень: 0