Довгоочікуване тепло на Вінниччині: прогноз погоди на 6-7 червня

Сьогодні, 6 червня, у Вінниці очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі буде коливатись між 14 і 16 градусами, а вдень підніметься до 28-30 градусів.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У Вінницькій області також прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі складатиме від 12 до 17 градусів, а вдень - від 25 до 30 градусів.

У п'ятницю, 7 червня, на Вінниччині прогнозується мінлива хмарність. Вночі опадів не очікується, а вдень можливі короткочасні дощі та грози. Вітер буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с, а вдень можливі шквали до 15-20 м/с. Температура вночі коливатиметься між 12 і 17 градусами, вдень - від 25 до 30 градусів.

Додатково синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку на Вінниччині 6-7 червня. 

"6-7 червня  червня  на території області переважатиме надзвичайна 5 класу пожежна небезпека. Лише на північно-західній частині території області залишиться середня 3-го класу пожежна небезпека, в  кінці періоду на південній частині території області  вона знизиться до середньої 3-го класу, а на південно- східній частині території області знизиться  до 1-го класу. У цей період слід бути обережним з розкладанням багаття – це може призвести до масштабного загоряння", - йдеться у повідомленні. 



Переглядів: 1256
Поширень: 0