Що пророкує місячний календар на 9 червня: час для активних змін

Цьогоріч 9 червня – це 3-й місячний день.

Символом дня є Леопард. Подібно до цієї тварини, організм людини цього дня наповнений енергією і потенціалом, як леопард, який готується зробити швидкий потужний стрибок.
Обов’язково потрібно дати вихід своїй внутрішній, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Потрібно обов’язково контролювати їх, не даючи розвитися, або трансформувати в позитивні.

Сьогодні варто працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від дурних звичок, якщо ви їх усвідомили і якщо вони вам заважають. Важливо, щоб така відмова дозріла усередині людини.

Це день волі й початку нових справ. Як правило, цей день вдалий для людей, схильних до ризику. День, коли несподіванки й критичні події сиплються як з рога достатку.

Можна займатися йогою або китайськими мистецтвами у-шу й цигун. Карате й дзюдо також відповідають ритмам дня. Всі ці методики спрямовані на оволодіння енергіями. Гарно в 3-й місячний день і просто зайнятись спортом – для душі й тіла.

Cтрижка волосся в цей день може призвести до заподіяння шкоди організму й може притягнути вас до розтрати.

Цього дня місяць знаходиться у знаку Рака, через що люди бувають дуже чутливими, сильними заглиблюватися в себе, та поринати у свій внутрішній світ. Переживання стають важливішими за події зовнішнього світу. Настрій буває мінливий, характер – нестійкий. У дні Рака легко піддатися впливу внутрішніх несвідомих імпульсів. Наприклад, не замислюючись, йти на ризик або на невиправдані жертви.

У цей період краще не приймати рішень і не робити необдуманих дій. Треба забезпечити собі комфорт. Тому найкраще заняття для днів Раку – наведення затишку в будинку. Це заняття не перешкодить поринати у свій внутрішній світ, що стає яскравим і барвистим.

Джерело: Місячний календар



Переглядів: 580
Поширень: 0