Tranzzo — це міжнародна платіжна платформа, яка допомагає бізнесам адаптувати інноваційні платіжні рішення. Завдяки сучасній технології та професійному налаштуванню, підприємці підвищують свої продажі та покращують досвід своїх клієнтів. 

В цьому матеріалі ми розглянемо конкретні переваги платіжної платформи Tranzzo для сучасного бізнесу.   

Чому Tranzzo?

Tranzzo пропонує безліч платіжних рішень, які позитивно впливають на розвиток бренду та ріст середнього чека. Серед пропозицій від сервісу: класичний еквайринг, альтернативні платіжні рішення,
а також white–label продукти.

  • 190 країн, в яких доступні платежі від Tranzzo.
  • Понад 6 років на міжнародному ринку.
  • 10 мільйонів платежів обробляється щомісяця.
  • 3000 клієнтів обрали сервіс Tranzzo.

Платіжні методи від Tranzzo

Tranzzo враховує особливості кожного регіону для того, щоб інтегрувати ефективне платіжне рішення за індивідуальними тарифами, яке не буде заважати бізнесу зростати. Саме тому компанії, які мають на меті глобально розширитись, обирають саме цю платіжну платформу. 

Міжнародні та локальні картки

Обираючи Tranzzo, продавці можуть приймати платежі картками Visa, Mastercard, UnionPay, Простір тощо.

Електронні гаманці

Сучасний клієнт часто обирає електронні гаманці через безпеку та зручність використання. Tranzzo інтегрує такий платіжний метод для якісного досвіду користувачів під час оплати. 

Альтернативні методи

Банківські перекази, ваучери, мобільні платежі та інші рішення інтегруються, щоб клієнти з різних регіонів мали якісний варіант оплати без надвисоких комісії.

Переваги для бізнесу

Узагальнюючи головні переваги Tranzzo, варто згадати наступні:

  • Безперебійна оплата і висока конверсія

Завдяки гнучкому роутингу та каскадингу, платежі на сайті розподіляються правильно. А показник відхилених оплат стає значно меншим.

  • Аналітика та інформація про платежі 24/7

Tranzzo пропонує інструменти для аналітики платежів для більш ефективного планування бюджетів та загальної стратегії бренду. Це надає можливість більше дізнаватися про клієнтів та приймати комерційні бізнес-рішення, які будуть позитивно впливати на ефективність компанії.

  • Швидкий онбординг

Tranzzo також стає частим вибором для компаній не тільки в Україні, а і закордоном завдяки якісному та швидкому онбордингу. Отримати доступ до платіжних рішень сервісу можна одразу після початку співпраці, а команда технічної підтримки знаходиться на звʼязку 24/7 на кожному етапі інтеграції.

Висновок

Інтеграція надійної платіжної системи є критичним кроком для будь-якого бізнесу, що прагне успішно функціонувати в сучасному цифровому світі. Надійна платіжна система забезпечує безпеку фінансових транзакцій через платіжні шлюзи, знижує ризики шахрайства і витоку даних, а також сприяє підвищенню довіри та лояльності клієнтів.


Переглядів: 299
Поширень: 0