На Вінниччині в ДТП постраждали діти: подробиці аварій

Вчора, 18 червня, в Гайсинському та Хмільницькому районах сталися аварії, в результаті яких двоє школярів зазнали травм. Їхньому життю та здоров'ю загрози немає.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Перша ДТП сталася о 19:14 у місті Калинівка. За попередньою інформацією слідства, 33-річний водій автомобіля Mercedes не впорався з керуванням і збив велосипедиста, який катався у дворі. Внаслідок аварії 6-річний хлопчик отримав травми, але після надання медичної допомоги його відпустили додому.

Друга ДТП сталася о 21:00 неподалік від села Ободівка Гайсинського району. 21-річний водій автомобіля Mitsubishi не впорався з керуванням і збив велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину. 7-річний хлопчик зазнав травм і був госпіталізований.

Водії пройшли перевірку, вони були тверезими. Транспортні засоби вилучено і поміщено на арештмайданчик.

За цими фактами ведеться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 



Переглядів: 439
Поширень: 0