Вбила свою доньку та залила тіло бетоном: у Кривому Розі відправили за ґрати матір-убивцю

Що сталося з 10-річною Дариною Шевченко

Нещодавно, 22 червня, у Кривому Розі знайшли тіло 10-річної Дарини Шевченко, яку розшукували протягом двох діб. За даними правоохоронців, 20 червня близько 14:00 дівчинка вийшла з дому, після чого її більше не бачили.

Як позніше встановили поліцейські, дівчинку вбила її матір під час сварки, пише видання «Свої Кривий Ріг».

Після заяви жінки про зникнення дитини співробітники місцевої поліції цілодобово розшукували дівчинку. Проте, їхні сумніви у щирості слів жінки підтвердив поліграф, а згодом матір зізналася у всьому сама.

«Матір вбила доньку за тиждень до того, як повідомила до поліції про її зникнення. У доньки з матір’ю були конфліктні стосунки. Після спроби самогубства, Дарина лікувалася у психоневрологічному диспансері. На початку червня дівчинку виписали, до вбивства лишався тиждень! Про злочин жінка зізналася лише після проходження поліграфа. За її словами, під час нападу агресії вона штовхнула доньку, та впала і вдарилася скронею», – пише видання.

Тіло 10-річної Дарини виявили на дачі, де вона часто відпочивала з батьками. Вірогідно дівчинку вбили у квартирі в Саксаганському районі. 

Після вбивства жінка заховала тіло доньки у валізу та залила її бетоном у погребі на дачі.

Під час поверхневого огляду у дитини виявили рану на голові. Попередньо, жінка штовхнула дитину і та вдарилася головою.

Тіло Дарини Шевченко забрали на експертизу.  За інформацією видання, матір шукала в Інтернеті сорти цементу та що зробити, аби він швидше застиг.  Пошукова історія браузера жінки видала такі запити: як прибрати трупний сморід, який цемент обрати, історію Аміни Менго, отруйні гриби та ліки.

Загалом у родини було троє дітей. Дарина була середньою, мала старшу сестру і молодшого брата.

Як покарають матір-убивцю

Наразі жінці повідомили про підозру у вбивстві та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.

Про це повідомили на сайті обласної поліції.

«За даними прокуратури, жінка умисно заподіяла смерть своїй 10-річній доньці. А щоб приховати сліди злочину, вона сховала тіло дитини у підвалі та залила бетоном. Потім вона повідомила поліції про начебто зникнення дівчинки», – йдеться у повідомленні.

Як повідомила у Facebook поліція Дніпропетровської області, 24 червня суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.

Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.



Переглядів: 509
Поширень: 0