На Вінниччині сталось відразу декілька ДТП з постраждалими: подробиці

У Жмеринському та Гайсинському районах сталися аварії, внаслідок яких постраждали водій мотоцикла та водій автомобіля з двома пасажирами. Усі вони були госпіталізовані. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Одна з ДТП сталася 25 червня в селищі Бар Жмеринського району. За попередніми даними, 24-річна водійка автомобіля Opel Combo не надала перевагу в русі 41-річному мотоциклісту, який їхав головною дорогою. Унаслідок ДТП мотоцикліст був доставлений до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Того ж дня 38-річний житель Черкаської області, керуючи автомобілем Toyota Camry на автодорозі Вінниця-Гайсин, не вибрав безпечної дистанції та зіткнувся з вантажівкою Scania, за кермом якої був 65-річний житель Могилів-Подільського району. Внаслідок аварії водій легковика та його пасажири віком 41 і 43 роки з важкими травмами були госпіталізовані.

Водії пройшли освідування, яке показало, що вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами ведеться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до трьох років.

Остаточні причини аварій будуть встановлені після проведення слідчих дій.



Переглядів: 748
Поширень: 0