Температура б'є рекорди: прогноз погоди на Вінниччині найближчими днями

Сьогодні, 30 червня, у Вінниці очікується малохмарна погода, без опадів. Вітер буде північно-східним, зі швидкістю 3-8 м/с. Температура вночі становитиме від 18 до 20 градусів, а вдень підніметься до 32-34 градусів. Існує ймовірність перевищення максимальної температури, зафіксованої в цей день у 1963 році.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У Вінницькій області також прогнозується малохмарна погода, без опадів. Вітер буде північно-східним, зі швидкістю 3-8 м/с. Температура вночі коливатиметься від 16 до 21 градуса, а вдень підніметься до 31-36 градусів.

У понеділок, 1 липня, погода залишатиметься малохмарною та без опадів. Вітер зміниться на південний, зі швидкістю 3-8 м/с. Температура вночі буде в межах 16-21 градуса, а вдень досягатиме 31-36 градусів.

Додатково слід зазначити, що синоптики попереджають про надзвичайну, 5 класу, пожежну небезпеку на Вінниччині в період з 30 червня по 2 липня. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню).



Переглядів: 829
Поширень: 0

Останні новини