Жахливі ДТП на Вінниччині: що відомо про загиблих та постраждалих

Нещодавно, 28 червня, у Вінницькому та Жмеринському районах сталися дорожньо-транспортні пригоди, які розслідуються слідчими. З метою встановлення остаточних причин аварій було призначено проведення ряду експертиз.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

У Вінницькому районі на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине трапилась ДТП за участю автомобіля Ford та пішохода. За попередніми даними слідства, 24-річна водійка, рухаючись у напрямку Немирова, збила 67-річного мешканця села Зарванці, який переходив дорогу у невстановленому місці. Чоловік загинув на місці від отриманих травм.

Ще одна ДТП сталася в обласному центрі на вулиці Київській. Попередньо встановлено, що 48-річний водій BMW, виїжджаючи з прибудинкової території, не надав перевагу у русі та зіткнувся з мотоциклом Suzuki, який рухався головною дорогою. Внаслідок аварії 37-річного водія мотоцикла з травмами доставили до лікарні.

У Жмеринському районі 19-річний водій мотоцикла ІЖ з Копайгородської територіальної громади не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги та перекинувся. В результаті ДТП він та його 19-річний пасажир отримали травми і були госпіталізовані.

Усі транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами тривають досудові розслідування за частинами 1 та 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Санкції статті передбачають покарання від обмеження волі на строк до трьох років до позбавлення волі терміном до восьми років.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 337
Поширень: 0

Останні новини