У Вінниці завершили капремонт покрівлі багатоповерхівки на проспекті Юності, 26

Замінили стяжку, облаштували нове покриття, обшили вентиляційні канали, оновили виходи на горища, парапети, козирки та накриття над балконами. У Вінниці в межах підготовки до опалювального сезону завершили капремонт покрівлі багатоповерхівки на проспекті Юності, 26.

У будинку раніше було створено ОСББ. Ремонт покрівлі здійснити в межах міської програми, за якою об'єднання співвласників можуть розраховувати на перший безкоштовний ремонт одного з конструктивних елементів. Тож капремонт був повністю профінансований коштом міського бюджету.

Багатоповерхівка має плоску покрівлю, стан якої погіршився з часом та потребував невідкладного ремонту.

«Попри те, що ворог хоче припинити життя у наших містах, ми маємо підтримувати порядок, чистоту, ремонтувати елементи будинків. Проведені роботи дозволять підвищити стійкість міської інфраструктури. Для мешканців капремонт покрівлі – це безпосередньо комфорт та якість проживання», – зазначає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький.

У межах ремонту підрядники замінили цементну стяжку, замінили покриття на мембранне, оновили парапети та водостоки, виконали обшивку вентиляційних каналів.

На ремонтні робити пішло менш ніж два місяці, аби не створювати незручностей мешканцям. Оновлена покрівля має надійно прослужити не менше 10 років за гарантією підрядника.

Тим часом капітальні ремонти дахів у Вінниці тривають. Наразі такі роботи виконують за адресами: вулиця Келецька, 92 (на завершальному етапі), вулиця Келецька, 60, вулиця Київська, 106, вулиця Героїв Нацгвардії, 58, вулиця Стельмаха, 43 та проспект Юності, 22.

Наприкінці березня підрядники виконали капремонт частини покрівлі будинку за адресою: вулиця Батозька, 4.

Загалом цьогоріч в місті планують оновити проблемні покрівлі понад десяти житлових будинків.

Джерело: ВМР



Переглядів: 225
Поширень: 0

Останні новини