На Вінниччині за добу вода забрала життя трьох людей: пошуки затонулого хлопчика

Рятувальники Вінниччини б’ють на сполох. Протягом останньої доби в області потонули троє людей, ще одну дитину надзвичайники шукають зі вчорашнього дня. 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Нещасні випадки сталися в Тульчинському, Жмеринському та Могилів-Подільському районах. 

Учора о 16:00 надійшло повідомлення, що в селі Печера Шпиківської громади на річці Південний Буг потонули 42-річна жінка та 10-річний хлопчик. Жінку витягли з води місцеві жителі, а хлопчика рятувальники шукали до пізнього вечора, але, на жаль, так і не знайшли. 

Сьогодні зранку до пошуків хлопчика долучаться фахівці групи водолазно-рятувальних робіт обласного рятувального відомства.

Також учора в селі Жван Мурованокуриловецької громади Могилів-Подільського району під воду "пішов" 22-річний хлопець, якого витягли з води водолази комунального підприємства. 

Ще одне життя 56-річного чоловіка забрала вода в ставку села Будне Шаргородської громади Жмеринського району в неділю, 7 липня. 

За фактами загибелі всіх людей ведуться слідчі дії.

Рятувальники Вінниччини нагадують, що для уникнення трагедій на воді важливо правильно обирати місця для купання, навчати дорослих та дітей плаванню, суворо дотримуватися правил поведінки під час купання та постійно контролювати дітей у воді.



Переглядів: 495
Поширень: 0