На Вінниччині добу не вимикатимуть світло: подробиці та дата

Незабаром, 16 липня, на території Вінниччини не будуть діяти жодні обмеження електропостачання. 

Про це повідомляє АТ "Вінницяобленерго".

Компанією будуть проводитись режимні заміри, щоб отримати реальну "картину" споживання електроенергії протягом доби за умов постійного доступу до неї. Цей аналіз допоможе забезпечити більш рівномірний та точний розподіл потужності між регіонами у майбутньому. 

"Тому нам, всім споживачам Вінницької області, важливо проводити свій день максимально наближено до звичних умов життя.  Згадати, як ми користувалися електроенергією у довоєнні часи…аби споживання електрики максимально наблизилося до свого нормального рівня (прати в зручний час, кондиціонувати повітря в приміщеннях тощо)", - йдеться у повідомленні.

АТ «Вінницяобленерго» за результатами проведе електричні розрахунки мереж, щоб визначити напрямки розвитку електричних мереж та підвищення їх стійкості до російських терористичних атак. Також це допоможе точніше визначити, де потрібно реалізувати проєкти з децентралізованої генерації та прорахувати оптимальні рішення для регіону.

Енергетики робитимуть все можливе, щоб споживачі завжди були зі світлом і теплом. Однак у випадку повторення масованих ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури з боку росії та виникнення значного дефіциту потужності в енергосистемі України, проведення режимних вимірів буде перенесене до стабілізації ситуації.



Переглядів: 553
Поширень: 0