Порушник ПДР намагався втекти з наркотиками та психотропами від поліції: подробиці справи

Раніше, 10 квітня, у Вінниці патрульні зупинили легковий автомобіль, яким керував 37-річний чоловік, через порушення правил дорожнього руху. Інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння і запропонували пройти медичний огляд. Однак чоловік дістав із салону автомобіля амфетамін та марихуану й спробував втекти, але був затриманий.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Фігуранту було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Слідчі міської поліції за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури встановили, що чоловік зберігав заборонені речовини з метою подальшого продажу. Розслідування завершено, і обвинувальний акт у кримінальному провадженні передано до суду.

Чоловіка обвинувачують у злочині за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування проводилося слідчими відділення поліції № 1 Вінницького районного управління, за оперативного супроводу Управління протидії кіберзлочинам у Вінницькій області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.



Переглядів: 473
Поширень: 0