Любовний гороскоп на тиждень: три знаки зодіаку, яким пощастить знайти своє кохання

До зірок можна звертатися з будь-яким питанням – вони можуть розповісти про професійне життя, фінанси і навіть здоров'я. 

Особисте життя – не виняток: зірки знають про все, що чекає на людину в цій галузі. Кому пощастить у коханні цього тижня – від 29 липня до 4 серпня?

Лев

Левам не варто ображатися на колись знайому і, що важливо, кохану людину через те, що вона після довгого часу почала спілкуватися не з вами, а з вашою подругою. Така поведінка не означає, що вона накинула на неї око, хоча вона – а слідом за нею і представники знака – саме так і вважає. Найімовірніше, вона не знає, як налагодити стосунки, і намагається зробити це з її допомогою.

Терези

Терезам не варто чекати, коли людина, якій вони симпатизують, першою зробить крок назустріч – найімовірніше, вона настільки ж нерішуча, як і самі представники знака. Тому зірки рекомендують їм припинити метатися з боку в бік і, ухваливши одне з двох можливих рішень, або відмовитися від ідеї зближення раз і назавжди, або проявити ініціативу самостійно.

Риби

Риби можуть з подивом виявити, що стосунки з людиною, яка довгі роки була для них другом, а то просто гарним знайомим, поступово почнуть переходити в романтичну стадію. Найімовірніше, почуття між ними існували завжди, але з якихось об'єктивних чи суб'єктивних причин обидві сторони не дозволяли їм вирватися назовні, тепер їм нічого не заважає.

Джерело: ТСН



Переглядів: 383
Поширень: 0