День інкасатора: красиві привітання у прозі, віршах та картинках

Сьогодні, 1 серпня, в Україні відзначають День інкасатора. Ця робота дуже важлива і ризикована, тому представникам цієї професії завжди слід бути на чеку, зосередженими та уважними. Команда видання Myvin підготувала для вас красиві привітання у прозі, віршах та картинках, щоб ви могли привітати ваших близьких, знайомих та колег з професійним святом.

Привітання з Днем інкасатора в прозі

Є багато професій, які не надто помітні, коли робота виконується точно і добре. Інкасатор — це одна з них. Побажаємо ж у професійне свято всіх інкасаторам вдалих днів, нехай не буде ні зловмисників, ні проблем, ні накладок. Успіхів вам, точності та безпеки.

***

Вітаю з днем інкасатора! Твоя робота небезпечна, важлива і повна спокус. Але ти сильний і чесний чоловік, і прекрасно справляєшся зі своїми обов’язками. В твоє професійне свято хочу побажати тобі здоров’я, удачі, гідної оплати праці. Нехай робочі будні проходять спокійно і легко, а вдома завжди на тебе чекають і люблять.

***

У тебе дуже важлива і небезпечна професія, адже ти перевозиш вельми великі суми! Я щиро бажаю тобі, щоб твоя зарплата ледве-ледве вміщувалася в інкасаторський мішок! Нехай робочі моменти завжди проходять гладко і без будь-яких проблем! Бажаю, щоб удача завжди була на твоєму боці, а життя наповнювалося тільки позитивними емоціями, щастям і добром!

***

У День інкасатора від душі побажати хочу високої обережності і великої уважності, безсумнівною відповідальності та успішної діяльності, особистого добробуту і бравою удачі, великого щастя і чудових можливостей у житті.

***

Вітаю тебе з Днем інкасатора. Бажаю злагодженої, безпечної, спокійною і вдалої роботи. Нехай будуть міцними нерви, а впевненість і сили ніколи не покидають тебе. Яскравого, успішного і щасливого життя!

Привітання з Днем інкасатора в віршах

До банку гроші довезти –
Турбота непроста!
Перешкод чимало на шляху
Часом виникає!

І обережним потрібно бути –
Злочинців чимало,
Хто побажає прихопити
Побільше капіталу!

У День інкасатора тобі
Я мужності бажаю!
Завжди впевнений будь в собі!
Ти впораєшся, я знаю!

***

У ваших руках мільйони,
Але місця спокусі в них немає.
Лише чесне слово чоловіче,
Лише вірність та вислуга років.
Стабільності вам побажаємо,
Спокою вашим серцям.
Усмішка хай день починає
І радість перемог дарує вам.

Джерело: Amazingukraine, joy-pup.



Переглядів: 1190
Поширень: 0