На Вінниччині на благодійному ярмарку зібрали близько 100 000 грн для ЗСУ: фото

Днями у Вороновиці провели благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Організатором заходу виступила місцева волонтерська спільнота «Подільська ластівка». До ярмарку також доєдналися представники волонтерського об'єднання «Степанівські бджілки». Про це повідомляють на сторінці Вороновицької територіальної громади.

Жителі мали змогу придбати різноманітні домашні смаколики, скуштувати справжньої української медовухи, поласувати свіжо викаченим медом, тим самим допомогти ЗСУ.

«Так, як продукції наші бджілочки нагодували дужо, як справжні українські газдині, ми подалися далі. Протягом години зуміли знайти локацію, владнати організаційні питання та через годину усі разом гомоніли в районі Тяжилова», – розповідає волонтерка Оксана Іванькова.

Спільними зусиллями волонтери зуміли зібрати близько 100 000 гривень. Це перша цеглина у придбанні кейсеваку (евакуаційного автомобіля) для медиків 23 ОМБр.

«Дякуємо всім, хто організував, долучився до організації та тим, хто завітав на ярмарок, не пошкодувавши коштів та ресурсів», – йдеться у дописі громади.



Переглядів: 407
Поширень: 0