День, коли потрібно обмірковувати кожен свій крок: місячний календар і гороскоп на 2 серпня

Місячний календар. 27-й місячний день

Символи дня — «Тризубець». Цей день пов’язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм, купання, але за умови, що вода досить тепла та людина дотримується правил безпеки.

Це день отримання знань, які приходять через інтуїцію. Це чудовий день для медитації, в якій є можливість отримати сокровенні, таємні знання і практики.

Двадцять сьомий місячний день – день знаходження свого «я», свого духовного і життєвого шляху, закріплення досягнень. Сьогодні варто активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проєктів, колективних справ і допомоги іншим людям. У цей день можуть здійснюватися самі химерні плани й проєкти.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для благодійності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Стрижка сьогодні притягуватиме до вас радість і щастя.

Гороскоп на 2 серпня

День, коли можна розпочинати реалізацію професійних проєктів будь-якого ступеня складності. 

Головне – не діяти, як заведено говорити в таких випадках, з місця навскач: кожен свій крок необхідно добре обміркувати, бажано – на кілька ходів уперед. Важливо не розмінюватися на дрібниці, а братися за те, що дійсно дуже вагоме і має серйозні перспективи. Час також ідеально підходить для складання планів на майбутнє – як професійного й господарського, так і особистого характеру.

Овен

Можна оформляти вже готові фінансові угоди, а ось від початку нових важливих переговорів з діловими та бізнес-партнерами представникам вашого знака сьогодні краще відмовитися – результату вони не дадуть.

Телець

Несподівана, але закономірна подія може принести розуміння справжнього життєвого призначення і тим самим перевернути нинішнє – благополучне – існування буквально з ніг на голову.

Близнята

Головне в цей день – уникнути хвилювань з будь-якого, навіть справді важливого приводу: надмірна емоційність може не найкраще позначитися на світогляді і, як наслідок, життєвих обставинах.

Рак

Знайти вихід із заплутаної ситуації вдасться, дослухавшись до внутрішнього голосу – саме він, спираючись на переконливі аргументи підсвідомості, підкаже єдине правильне рішення.

Лев

Секрет вашого успіху в цей день – позитивне мислення: налаштовуючись на оптимістичний лад, ви зможете досягти серйозних успіхів як у професійній сфері, так і в особистому житті.

Діва

На роботі не варто братися до реалізації серйозних проєктів – сьогодні вам не вдасться досягти успіху в цьому, тому присвятіть день завершенню старих справ, які досі очікували своєї черги.

Терези

Зірки застерігають вас від дратівливості стосовно людей у вашому оточенні: якщо ви категорично не витерплюєте когось зі своїх знайомих, просто виведіть його за межі кола спілкування.

Скорпіон

Намагайтеся стримувати емоції, які вируватимуть і "переливатимуться" через край: під їх впливом ви – з великою ймовірністю – наговорите близьким людям зайвого, про що згодом пошкодуєте.

Стрілець

Надаючи допомогу іншим людям, намагайтеся не жертвувати власними інтересами: по-перше, навряд чи вони оцінять ваш вчинок, а по-друге, ви завдасте шкоди власним справам, про що дуже швидко пошкодуєте.

Козоріг

Призначена на сьогодні зустріч із друзями принесе не лише задоволення, а й відчутну користь: цілком можливо, що хтось із них дасть вам справді цінну пораду або й надасть необхідну допомогу.

Водолій

Перш ніж щось говорити, необхідно ретельно зважити кожне слово – необережні висловлювання, які скривдять когось з вашого оточення, загрожують прильотом бумеранга, і він не змусить на себе довго чекати.

Риби

День ідеально підходить для спілкування з близькими, яких ви останнім часом рідко балуєте своєю увагою: особливо це стосується людей похилого віку, але про кохану людину теж не варто забувати.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 308
Поширень: 0