«Піккардійська Терція» у суботу у Вінниці: «Буде затишно, романтично і як завжди по-піккардійськи!»

Легендарна вокальна формація «Піккардійська Терція» у суботу, 3 серпня, о 18.00 у PIROGOV SKY подарує вінничанам та гостям міста чарівний літній концерт «Найкращі хіти для Вас!»

Розкішна програма з улюблених композицій та неповторна атмосфера просто неба у музеї-садибі Пирогова наповнять серця світлом, позитивом та радістю.

Будемо разом насолоджуватися безмежною красою неймовірних голосів «піккардійців» та культовими хітами «Старенький трамвай», «Шаляла», «Капелюх», «Жовті стрічки», «Сад ангельських пісень».

— Дорога нашому серцю Вінниця та вінничани, вже 3 серпня на локації PIROGOV SKY ми зустрінемося з вами на нашому сольному концерті. Буде затишно, романтично і як завжди по-піккардійськи! — обіцяють співаки.

Квитки на концерт (від 350 грн) купуйте за цим посиланням https://afisha.vn.ua/events/pikkardiyska-tertsiya-1

Їхні голоси — найпрекрасніші у світі інструменти, що скорили весь світ, харизма і щирість запалюють з найперших секунд, а кожний концерт стає найрадіснішою зустріччю, яка запам’ятовується на все життя.

«Піккардійська Терція» — колектив, якому дійсно немає рівних!

Музичні легенди, гордість України та справжні чаклуни, які своїм вокалом замінюють звучання багатьох інструментів.

Будучи улюбленцями публіки, «піккардійці» вже 32 роки незмінно збирають аншлаги всюди. Мають у своєму репертуарі понад 400 музичних творів та 15 різножанрових альбомів, які знають і люблять представники кількох поколінь.

— Понад 30 років на сцені. Багато? Мало? Усі роки — наші! — усміхаються артисти. — Сотні пісень. Сотні сцен. Сотні тисяч слухачів у залах. Сотні тисяч кілометрів. Мільйони щирих усмішок і відкритих сердець до нашої творчості. Дякуємо усім, хто ці роки з нами! Без вас не було б нас.

Творчість «піккардійців» — прекрасний світ добра, краси та щирих почуттів.

Приходьте отримати найнезабутніші враження у суботу, 3 серпня, о 18.00 у PIROGOV SKY на концерті «Піккардійської Терції» просто неба у музеї-садибі Пирогова.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua, а також у касі музею-садиби Пирогова та у касах «Афіша Вінниці»: у готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Як і під час всіх інших подій літа-2024 у PIROGOV SKY, на концерті пройде благодійний аукціон та збір коштів для бригади «Червона калина».



Переглядів: 520
Поширень: 0