У Вінницькій обласній дитячій лікарні з'явилася «Школа Супергероїв»

У Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні відбулося відкриття Школи Супергероїв. Вона спрямована на надання дітям, що перебувають на лікуванні, можливості продовжувати своє навчання, не зважаючи на складні життєві обставини.

Про це повідомили у медичному закладі.

Основна мета державної установи Школи Супергероїв – забезпечити безперервний освітній процес для дітей, які тимчасово перебувають у лікарні. Це дозволить дітям не відставати від шкільної програми, а також підтримувати їх емоційний та психологічний стан через залучення до навчання та спілкування з педагогами.

Освітній простір Школи Супергероїв оснащений сучасними навчальними матеріалами як-от інтерактивні дошки, планшети та доступ до інтернету. Програма навчання адаптована під індивідуальні потреби кожного пацієнта, враховуючи їхні медичні потреби та можливості. Окрім стандартних предметів, діти також мають змогу брати участь у творчих заняттях, майстеркласах та розвиваючих іграх.

Створення освітнього простору профінансовано Фундацією Олени Зеленської. А це майже 70 м² комфортних та безпечних умов, де розташувані 4 зони:

  • для дітей дошкільного віку
  • навчальна зона для початкової школи
  • навчальна зона для учнів 5-11 класів
  • методичний кабінет

«Школа Супергероїв – це не лише про навчання, але й про надію та віру у світле майбутнє кожної дитини. Ми віримо, що новий освітній простір допоможе маленьким пацієнтам швидше одужати та повернутися до нормального життя», – підклеслюють у лікарні.



Переглядів: 266
Поширень: 0