На Вінниччині поліцейські затримали чоловіка, який погрожував односельцям гранатою

Повідомлення про те, що в одному з населених пунктів Вінниччини пролунав вибух, надійшло в поліцію 2 серпня. Місцеві жителі розповіли, що невідомий чоловік ходив по селі й показував їм гранату, а потім кинув на пустир, де вона вибухнула. На щастя, ніхто не постраждав, повідомляє Поліція Вінницької області.

Як розповів тимчасовий виконувач обов'язків заступника начальника відділу поліції № 3 Вінницького райуправління Олександр Котилевський, у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 47-річний місцевий мешканець. Зустрічати правоохоронців нетверезий чоловік вийшов також з гранатою. Шляхом перемовин правоохоронцям все ж вдалося заспокоїти правопорушника та вилучили у нього небезпечний предмет.

Джерело походження та мета зберігання боєприпасів наразі встановлюються, гранату направлено на експертизу. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років ув'язнення. 



Переглядів: 323
Поширень: 0