День, коли треба позбутися шкідливих звичок: місячний календар і гороскоп на 7 серпня

Місячний календар. 3-й місячний день

Символ дня — «Леопард». І подібно до цієї тварини, організм людини наповнений енергією і потенціалом, як леопард, який готується зробити швидкий потужний стрибок.
Енергії, яка цього дня так і вирує в організмі, обов’язково потрібно дати вихід, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Потрібно обов’язково контролювати їх, не даючи розвитися, або трансформувати в позитивні.

Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від дурних звичок, якщо ви їх усвідомили і якщо вони вам заважають. Відмовлятися від дурних звичок на догоду комусь, хоч окремій людині, хоч суспільству – даремно. Важливо, щоб така відмова дозріла усередині людини.

Це день волі й початку нових справ. Як правило, цей день удалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що вони згодом зможуть по праву пити шампанське. День, коли несподіванки й критичні події сиплються як з рога достатку.

Можна займатися такими практиками, як йога або китайські мистецтва у-шу й цигун. Карате й дзюдо також відповідають ритмам дня. Всі ці методики спрямовані на оволодіння енергіями. Гарно в 3-й місячний день і просто зайнятись спортом – для душі й тіла.

Cтрижка волосся в цей день може призвести до заподіяння шкоди організму й може притягнути вас до розтрати.

Гороскоп на 7 серпня

Овен

Не варто – всупереч практиці, що вкорінилася, – наполягати на своєму за будь-яку ціну: подумайте про те, що, можливо, можна знайти менш витратні та ефективніші способи досягти бажаного.

Телець

Представники вашого знака категорично не терплять чужих порад, оскільки впевнені, що краще за інших знають, як треба чинити в тому чи іншому разі, але сьогодні варто дослухатися до чужих рекомендацій.

Близнята

Секретом вашого – як професійного, так і особистого – успіху цього дня стане небанальність рішень: головне, подивитися на проблему з несподіваної – навіть для вас – точки зору.

Рак

Яке б завдання – професійного чи особистого характеру – сьогодні не потребувало вашого рішення, пам'ятайте про те, що головне – не кількість, а якість: зробити менше, але добре, ніж багато, але абияк.

Лев

Час і сили необхідно витратити на утримання на належному – високому – рівні своєї професійної репутації, інакше її доведеться довго й утомливо відновлювати, а то й загалом створювати наново.

Діва

Вам важливо пам'ятати про те, що в нашому житті не буває дрібниць – особливо це стосується взаємин з близькими людьми: звертайте увагу на найменші нюанси – і ви зорієнтуєтеся в будь-якій ситуації.

Терези

Не варто проявляти поблажливість до людей, які не вважають за можливе поважати вас і ваші принципи: ставтеся до них так само, як вони ставляться до вас – це буде щонайменше справедливо.

Скорпіон

Не намагайтеся дізнатися правду про події, які відбулися певний час тому, будь-що: виправити ситуацію ви вже не в змозі, а зробити боляче людям, які були в них задіяні, можете цілком.

Стрілець

Представникам вашого знака сьогодні, хоч яким дивним це видасться, не варто замислюватися про наслідки своїх дій: треба робити те, що від вас залежить, тоді все складеться найкращим чином.

Козоріг

Представники вашого знака вважають за краще в будь-якій життєвій ситуації сподіватися винятково на власні сили, але сьогодні їм не лише можна, а й потрібно трохи помріяти – все обов'язково здійсниться.

Водолій

Велика ймовірність того, що хтось з оточення захоче переконати вас відмовитися від здійснення планів, які ви "виношували" тривалий час – не варто піддаватися на їхні умовляння.

Риби

До подій нинішнього дня потрібно поставитися з філософським спокоєм і навіть часткою фаталізму: те, що трапилося, рано чи пізно мало відбутися, до того ж усе, що робиться, – на краще.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 246
Поширень: 0