Trustee Plus відзначає річницю платіжної картки та запускає спеціальну акцію для своїх клієнтів

РЕКЛАМА

Криптогаманець Trustee Plus відзначив значущу віху в перший рік з моменту запуску своєї платіжної картки. За заявою компанії, понад 80 000 користувачів скористалися перевагами рішення, яке змінило їхнє уявлення про криптоактиви.

Також варто зазначити, що понад 450 000 осіб завантажили та встановили криптогаманець Trustee Plus, а за перший рік з моменту запуску картки її користувачі провели 10 млн транзакцій.

З 1 по 12 серпня 2024 року розробники офіційно відзначають першу річницю цього продукту. На честь цього розробники запустили особливу пропозицію — знижку в 50% для випуску криптовалютної картки. Пропозиція надає унікальну можливість увійти у сферу цифрових активів, отримавши незалежність від традиційних банківських обмежень.

«Рік роботи показав, що наш продукт завоював величезну популярність серед десятків тисяч українців. Платіжна картка Trustee Plus відкрила нові горизонти для клієнтів, які раніше були недоступні їм. Ми продовжуємо розвивати наш сервіс для Web3-спільноти та готуємо безліч нових функцій та інновацій», — зазначив генеральний директор Trustee Plus Вадим Груша.

За словами розробників, підкорення користувачами Trustee Plus сфери цифрових активів тільки починається. Найцікавіше на нинішніх і майбутніх клієнтів чекає попереду. Наразі команда перебуває за крок до виходу нових продуктів і також готує низку поліпшень для платформи.

Одним зі свіжих і вкрай корисних напрямків роботи є крок у бік популярних нині Telegram-ігор. Так звані «тапалки» завойовують світ, а лідирують у цій справі застосунки Hamster Combat і Dogs.

Криптогаманець, зі свого боку, відкрив для користувачів можливість вивести ігрові монети за допомогою стабільних монет USDT. Ці активи клієнти можуть перевести на платіжну картку Trustee Plus, щоб надалі розраховуватися ними в будь-якому зручному місці через POS-термінал або платіжні сервіси Google Pay та Apple Pay.

Окремо варто нагадати, що Trustee Plus пропонує швидку купівлю різних криптовалют, таких як tether erc20, Litecoin або біткоїн. До того ж більшість операцій проходять без комісії, а користувачі можуть миттєво поповнити рахунок через банківську картку і скористатися масою інших переваг.

Усе це підтверджує лідерство Trustee Plus в українській індустрії цифрових активів.


Переглядів: 153
Поширень: 0