Вінничан запрошують на лекції, присвячені кліматичній нейтральності та екологічній відбудові України

Наступного тижня, 15 серпня, в межах проєкту «Літня екологічна школа» у Вінниці відбудеться просвітницька подія, присвячена просуванню Зеленого курсу Вінниці та екології як невід’ємній частині сталого розвитку. Організовують лекцію стали представники департаменти ВМР відновлення та розвитку, маркетингу та туризму.

Під час лекції на тему «Практичні поради щодо впровадження принципів Зеленого курсу у повсякденне життя» фахівці розкажуть про те, як зробити внесок у досягнення кліматичної нейтральності навіть на побутовому рівні.

Друга лекція на тему «Аналіз сучасних тенденцій декарбонізації та екомодернізації економіки в контексті післявоєнної відбудови України» буде присвячена кліматичним питанням та популяризації кліматично дружньої поведінки, зокрема впровадженню енергоощадних заходів, зменшенню споживання паливно-енергетичних ресурсів та декарбонізації загалом.

Її проведе доктор технічних наук, професор, директор НДІ екологічного проектування та природоохоронних технологій ВНТУ, заслужений природоохоронець України Василь Григорович Петрук.

Просвітницькі лекції відбудуться у хабі «Місто змістів» з 15:00 – 17:00 за адресою: вул. Григорія Сковороди, 11.

Зареєструватися на подію можна за посиланням.

Джерело: ВМР



Переглядів: 360
Поширень: 0