Уникайте людей, які тягнуть вас вниз: місячний календар і гороскоп на 9 серпня

Місячний календар. 5-й місячний день

Символ дня — «Єдиноріг». У 5-й місячний день необхідно бути обережними із інформацією що надходить, тому що приходить маса спокус і легко піддатися різним впливам. Гарний день для побудови творчих задумів і поганий – для початку справ. Краще більше планувати і виконувати лише незначні, рутинні справи. У цей день нас можуть чекати крадіжки й втрати.

Не зайвим буде розділити навколишніх вас людей на тих, хто допомагає, і тих, хто заважає вам гармонійно розвиватися, і уникати представників другої категорії, тому що їхній вплив у цей день найбільш сильний.

Укладені 5-го місячного дня шлюби часто виявляються помилкою й закінчуються розлученням, а іноді перетворюються й у катастрофу особистого життя.

У бізнесі день сприятливий для внутрішніх змін та перестановок.

День сприятливий для системи травлення, тому можна довіритись своїм смакам та добре й смачно поїсти. Отримуйте задоволення від смакування кожного шматка їжі чи ковтка напою. Голодування протипоказане.

Стрижка, цього дня, приведе до збільшення власності, ви станете трішки заможнішими.

Гороскоп на 9 серпня

Овен

Сьогодні доброзичливість щодо свого оточення принесе вам не лише матеріальне задоволення, а й реальну користь: можливо, на знак подяки хтось допоможе вам вирішити серйозну проблему.

Телець

День, коли ініціатива не лише не карається, а й усіляко вітається: тільки так, не приховуючи нових ідей і не виявляючи скромність, вам вдасться презентувати себе перед начальством з найкращого боку.

Близнята

Вирішивши взяти участь у новому – черговому – проєкті, неодмінно зважте на власні сили: цілком можливо, що на ще один напрям у роботі вас просто не вистачить, а, отже, пуття від вас у цьому разі не буде.

Рак

У професійних справах не варто йти напролом, але й виявляти скромність теж не варто: поки ви стоятимете осторонь, прудкіші колеги-конкуренти перехоплять новий проєкт разом з його бюджетом.

Лев

Досягти успіху цього дня – втім, як і будь-якого іншого – зможуть лише ті, хто не пустить свої справи на самоплив, а зможе їх контролювати на будь-якому етапі роботи, тож дисципліна – понад усе.

Діва

Не варто спрямовувати потужний потік енергії, який подарують вам у цей час зірки, на малозначні справи – необхідно вибрати справді важливий проєкт і зосередитися на ньому.

Терези

День сприяє будь-яким новим починанням, тому варто використати його енергії для того, щоб втілити в життя справу своєї мрії, яка досі здавалася фантастично неможливою.

Скорпіон

Сьогодні зірки радять вам провести експеримент у стосунках з людьми навколо: спробуйте говорити всім – навіть тим, хто вам не до вподоби – лише гарне і, як кажуть, результат вас здивує.

Стрілець

Намагайтеся нікому нічого не обіцяти, якщо ви повністю не впевнені в тому, щоб зможете дотриматися слова, інакше – давши комусь марну надію – ви можете втрапити в неприємну ситуацію.

Козоріг

Незважаючи на зайнятість, намагайтеся знайти час для того, щоб прийти на допомогу людині, яка вас про це попросить: такий вчинок виявиться не лише благородною, а й вигідною справою: добро повернеться сторицею.

Водолій

Присвятіть день паперовій роботі: активні дії сьогодні користі не принесуть, а ось монотонна праця дозволить не лише навести лад у документах, а й покращить "кульгавий" настрій.

Риби

Натхнення, яке відвідає представників знака цього дня, зробить можливим вирішення будь-яких питань, але особливо пощастить тим, хто займається творчістю – вони зможуть створити справжній шедевр.

Джерело: Місячний календар, ТСН



Переглядів: 290
Поширень: 0