Патрульні затримали нетверезих водія та пасажирку на BMW у Вінниці: подробиці

Вчора ввечері на лінію 102 надійшов дзвінок від небайдужих громадян, які повідомили про ймовірно нетверезого водія автомобіля BMW 525. Патрульні виявили і зупинили автомобіль на вулиці Князів Коріатовичів. У машині, крім водія, була також пасажирка.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Він відмовився пройти тест на алкотестері. Крім того, у нього не було водійського посвідчення, оскільки його позбавлено права керування на 10 років через попередні порушення за водіння у нетверезому стані.

Під час складання адміністративних матеріалів, пасажирка, яка також виглядала нетверезою, сіла за кермо і залишила місце події. Патрульні наздогнали її і зупинили. Жінка також відмовилась пройти тест на стан сп'яніння.

На 29-річного водія автомобіля BMW 525 патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП. На 22-річну громадянку патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.
 



Переглядів: 264
Поширень: 0